Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Velmoci zkrátka předvídají. Německo má ruský plyn plynovodem mimo Ukrajinu a umíte si představit, kdyby se ti "demokraté" na Majdanku zmocnili atomových zbraní?

1 0
možnosti
Foto

Trošku jiný pohled na krizi U-a x Rusko. Víceméně souhlas. Trošku mne ale zamrazilo při jedné  zprávě z Kyjeva , která docela zapadla.

Ukrajinští vojenští představitelé prohlásili : Podle memoranda z doby před dvaceti lety jsme se vzdali jaderných zbraní. O.K. A|e suroviny a znalosti nám umožňují v řádu týdnů JZ vyrobit.

Brr. Světu a Evropě to nepřeji. Jenom by možná trochu spadl hřebínek onomu bumbrlíčkovi Putinovi v Moskvě. Ono všechno se asi spolknou nedá.

4 0
možnosti
Foto

Tu výhrůžku z Kyjeva, že Ukrajina si dokáže během několika měsíců vyrobit jaderné zbraně, považuji jen za blufování. Technicky by to tak rychle nezvládli, ale hlavně ekonomika Ukrajiny je dnes v takovém stavu, že na něco podobného nelze vůbec pomýšlet. A myslíte si, že by Ukrajina získala zahraniční ekonomickou pomoc, pokud by oznámila, že zahájila práce na výrobu vlastní jaderné zbraně?

1 1
možnosti
MP

Putin by byl špatný, kdyby nebránil svůj zbrojní areál na Krymu. Kéž by byla taková "okupace" u nás v osmašedesátém...[>-]

1 0
možnosti
JN

Lze ho přestěhovat. Ruský parlament chce připojit celou Ukrajinu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 957x
Rodák z Prahy který sice po dekádách života ve Státech ztratil čárku ze svého příjmení, ale zájem o dění v českých zemích, na Moravě a na Slovensku ne.
Více na stránkách zde.