Diskuse

Volil jsem Donalda

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja take;) Pozdrav z Midwestu do Nove Anglie.

0 0
možnosti

Pane Horsky, dekuji za vas clanek. Snad je na miste vas doplnit o jeden 'fenomen' ktery usadil Clintonovou a Trump tim vyhral. Nejlepe to rekl (ten fenomen) Speaker of the House, Mr.Ryan hned druhy den po volbach. Trump totiz oslovil ty americany, na ktere vsichni kandidati zapomeli.Ty proste americany, kteri tvori sirokou skalu pracujiciho delnictva. Po dlouhe dobe jim daval nekdo nadeji. Oni se mu za tu nadeji odvdecili svymi hlasy. Po dlouhe dobe ti prosti americane vyhrali volby!!!!

Ten vas povzdech na konci vaseho clanku jen potvrzuje muj pohled na mysleni obcanu v CR. Snazim se ve svych diskuznich prispevcich poukazat na kvalitu systemu vedeni federace a statu v USA. Mojim snem je uskutecneni zmeny nynejsiho systemu v podobny system jako ve Spojenych statech. Znam historii teto ustavy, mam prelozeno mnoho bodu teto ustavy, ktere mohou byt uplatneny i v ustave CR. Celkem paradoxni je skutecnost, ze pan Madison a jeho tym, pouzili predlohu pro ustavu podle uvah francouzkeho barona (kniha Spirit of the Law). A nevahali jeho jmeno uvest v teto ustave, v odstavci: "checks and balances"!!! Have Nice Day.

Prominte, zapomel jsem uvest jmeno toho barona, byl to pan Montesquieu.

0 0
možnosti

M64i12l71a42n 38R71a82d51e22k

8. 12. 2016 18:37

MATE KARMU A NAPROSTOU PRAVDU. Ja už také psal, i před lety co americký president může a co ne, ale lide jsou k tomu hluší jak pařez.

Zatím si Donald vede rozumně, používá zdravý selský rozum. A nejen obavy jsou plané, ale i naděje. Doufám že jestli takto bude pokračovat, bude to jeden z nejlepsích amerických presidentů. Ale to neznamená že prosadí vše co by chtěl, to by musel být vice než Superman, to by musel být bůh.

Stačí ale aby něco z toho dosáhl, a bude fajn

1 0
možnosti

To já jsem v Moravských Knínicích volil Donalda taky, bez průzkumů a tápání. Dokonce jsem si místo původního ježka nechal narůst Donaldovo háro, což mi trvalo skoro půl roku. Mám je dosud.

0 0
možnosti

Jeden za osmnáct druhý bez dvou za dvacet jak se u nás říká. Paměť je krátká. Stačilo když se minule prohrálo tak se na protesty a petice o odtržení jistých států rychle zapomnělo.

0 2
možnosti

Vidíte to a přitom kdyby Demokraté nepodvedli Bernieho Sanderse, tak by ho měli téměř jistě v Bílém domě.

1 3
možnosti